Overzicht interlands: Olsson ziet WK-kansen slinken

VRIJDAG, 12 NOVEMBER 2021, 08:25 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD Vier Anderlecht-spelers kwamen gisteren in actie met hun nationale ploeg. Drie van hen speelden de hele wedstrijd. Voor Kristoffer Olsson werd het wel een baalavond. Na een nederlaag ligt hij met Zweden niet langer in pole-position voor het WK.

Kristoffer Olsson, die de hele match speelde, en Zweden gingen met 2-0 de boot in bij Georgië. Spanje ging winnen bij Griekenland en wipt over de Zweden naar de leidersplaats in Groep B. Zondag moet Zweden naar Spanje en daar wordt beslist wie rechtstreeks naar het WK mag en wie barragewedstrijden moet spelen.

Voor Josh Cullen en Ierland was het WK al even gaan vliegen. Vanavond speelde Ierland 0-0 gelijk tegen Portugal. Cullen speelde de hele partij.

De Engelse U21 versloegen Tsjechië met 3-1. Taylor Harwood-Bellis speelde de hele wedstrijd. Engeland heeft nu 10 op 12. Dat is twee punten minder dan Tsjechië, dat wel een match meer gespeeld heeft.

De Belgische U18 verloren een oefenduel tegen Portugal met 2-1. Timon Vanhoutte begon op de bank.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.