Overzicht interlands: Zirkzee scoort er weer twee

DINSDAG, 16 NOVEMBER 2021, 08:48 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Drie spelers van Anderlecht kwamen gisteren in actie bij hun nationale ploeg. Joshua Zirkzee blijft scoren en is intussen topschutter in de voorrondes voor het EK U21. Ook Timon Vanhoutte, Naim Van Attenhoven en Kristian Arnstad kwamen in actie.

Jong Oranje boekte een vlotte 0-7-zege bij Gibraltar. Joshua Zirkzee speelde de hele wedstrijd. Hij gaf de assist voor de openingstreffer en scoorde zelf het vierde en vijfde doelpunt. Het is al voor de vierde keer in de laatste vijf duels, club en land, dat de spits twee keer scoort. Met zeven doelpunten in vijf wedstrijden is hij topschutter in de EK-voorronde.

Kristian Arnstad won met Noorwegen U18 een oefenduel tegen Tsjechië met 4-1. Aanvoerder Arnstad speelde de hele wedstrijd. Hij gaf een assist.

Naim Van Attenhoven stond voor de tweede match op rij tussen de palen bij Niger. De WK-kwalificatiewedstrijd tegen Djibouti werd met 7-2 gewonnen.

De Belgische U18 verloren van Nederland met 2-1. Doelman Timon Vanhoutte bleef op de bank. Zaterdag tegen Engeland (0-0) speelde hij wel de hele wedstrijd.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.