"We werken keihard aan wederopstanding Anderlecht"

VRIJDAG, 19 NOVEMBER 2021, 14:52 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS RSC Anderlecht ging met een slecht gevoel de interlandbreak in na het verlies tegen Antwerp. Druk voelt Vincent Kompany niet naar eigen zeggen, al beseft hij wel dat de resultaten moeten komen. En daarvoor zal hij elke dag blijven hard werken. 

Het verlies op Antwerp is in ieder geval een extra drive om zondag te winnen van Kortrijk, volgens de coach. "Dat er gesproken wordt over het gebrek aan resultaten is normaal. Het is nu aan mij om daar iets aan te doen. Ik sta open voor elke communicatie, of dat nu met spelers is of met het bestuur. Bij mij zijn vooral de details belangrijk en elke speler weet wat ik daarin van hem verlang."

"Intern is het rustig, het is ikzelf die mij veel druk oplegt. Ik heb een verantwoordelijkheid en dat is voetbal en de resultaten. Samen met het bestuur werken we elke dag hard om Anderlecht te herlanceren. Tegenover vorig seizoen is de ploeg en het voetbal ook beter. Nu de resultaten nog."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.