"Kompany teert niet op zijn succes als speler"

ZATERDAG, 20 NOVEMBER 2021, 06:59 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Morgen komt een oude bekende terug naar het Lotto Park, Karim Belhocine, huidig trainer van KV Kortrijk. Belhocine werkte maar kort samen met Vincent Kompany maar heeft niets dan lof voor trainer: "Hij werkt elke dag keihard".

Belhocine kreeg van Charleroi de kans om hoofdtrainer te worden, nadat Kompany net aan het roer stond, deze opportuniteit kon Belchocine niet laten liggen en hij vertrok. Al geven beide heren toe dat ze graag nog wat langer met elkaar hadden samengewerkt.

"Ik ben trots op mijn tijd bij Anderlecht, met Kompany heb ik maar kort kunnen samenwerken. Maar ik ben ervan overtuigd dat hij als coach ver zal komen. Hij is niet de man om te teren op zijn succes als speler, hij werkt elke dag keihard en weet waar hij naartoe wil."

"Vincent is "nen echten", hij komt er zeker, Anderlecht is niet zijn laatste ploeg. En ondanks hun wisselende resultaten nu gaan we niet de fout maken van hen te onderschatten. Ze hebben een sterk spel en wij zullen voor de 200 % op ons best moeten zijn. Het kan wel eens een mooie wedstrijd worden", aldus nog Belhocine.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.