"Ik neem mijn verantwoordelijkheid voor de resultaten"

MAANDAG, 22 NOVEMBER 2021, 10:36 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Alwéér een gelijkspel, Vincent Kompany en de ploeg werden dan ook getrakteerd op een fluitconcert, waar de coach begrip kon voor opbrengen. Zijn spelers afvallen zal hij nooit doen al liet hij wel uitschijnen dat er nog een hartig woordje zou gepraat worden over de rode kaart van Benito Raman. 

"Ik begrijp de supporters, ik ben hier al actief sinds ik zes jaar ben en weet dus al geen ander wat de verwachtingen zijn. Alleen zijn er dingen die ik niet in de hand heb, zoals die rode kaart. Maar het voetbal op het veld en de voorbereidingen op een wedstrijd, dat is wel mijn verantwoordelijkheid. Ik weet maar al te goed hoe de supporters zich nu voelen want ik voel hetzelfde", aldus Kompany.

"Druk is er altijd op Anderlecht en nu zeker maar ik blijf mijn blik richten op de doelen die we voor ogen hebben. Er zijn nu eenmaal moeilijke periodes, elke trainer moet daar door, ook ik."

"Het is vooral jammer voor de diegene die elke week uren hard werken zoals de technische staf en de ploeg. Elke dag opnieuw geven ze het beste van zichzelf, het is dan ook jammer dat ze daar niet voor beloond worden."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.