"Steun van bestuur is niet onvoorwaardelijk"

VRIJDAG, 26 NOVEMBER 2021, 18:06 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS RSC Anderlecht trekt morgen naar Charleroi met maar één doel, de drie punten terug mee naar Brussel nemen. Deze week sprak het bestuur en de spelers hun vertrouwen nog eens uit in Vincent Kompany, al is die er niet zomaar onvoorwaardelijk, zegt hij zelf. 

"Die steun is er omdat ik hard werk en alles objectief bekijk. Druk is er bij RSC Anderlecht altijd en dat is een privilege. Mijn eigen lot is het aller aller laatste op mijn prioriteitenlijstje, mijn werk zal altijd bovenaan staan. We willen de club terug brengen waar ze hoort dus heeft ze ook mensen nodig die hard werken en ik ben daar één van", aldus Kompany.

"Novemberman"

"November is niet mijn maand, ik ben geen "novemberman"", brengt Kompany nog een bizar weetje naar boven, "Doorheen mijn carrière zat ik in november meestal te revalideren van een blessure, ik was toen vaak afgeschreven. Vorig jaar zaten we met Anderlecht ook in dezelfde dip. En toen hebben we nog top vier gespeeld".

We kunnen dan alleen maar hopen zeker dat het vlug woensdag is, spijtig genoeg werkt RSC Anderlecht voor die dag nog twee cruciale wedstrijden af. Eentje in de Jupiler Pro League om de voeling met de top niet te verliezen en eentje voor de Beker om die volgende ronde veilig te stellen. 

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum