"Goed dat ik weer ritme mag opdoen"

ZONDAG, 28 NOVEMBER 2021, 06:34 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Lior Refaelov mocht nog eens in de basis starten, al bedankte hij zijn trainer daar niet meteen voor. De Gouden Schoen had tijd nodig om iets klaar te spelen tegen Charleroi. Zijn goal deed hem dan ook extra veel deugd. 

RSC Anderlecht maakte zich al op om na de eerste helft naar de kleedkamer te trekken toen Refaelov een knap gekruist schot voorbij Koffi schiet. "Charleroi uit is altijd een erg moeilijke wedstrijd. Ook nu moesten we blijven vechten tot de laatste seconde. Die goal viel dan ook op het perfecte moment. En die drie punten op het einde zijn nog belangrijker."

Refaelov is blij dat hij nog eens in de basis mocht starten, dat zijn goal de ploeg op weg zette naar de overwinning doet hem dan ook extra veel deugd. "Ik ben blij dat ik opnieuw ritme heb kunnen opdoen want we zijn er nog niet. Er komt nu een week met twee wedstrijden, eerst Seraing voor de beker en dan Zulte Waregem. Ook daar moeten we de drie punten pakken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.