Voorbeschouwing: Seraing - Anderlecht

DINSDAG, 30 NOVEMBER 2021, 16:22 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Anderlecht en Seraing spelen vanavond de eerste achtste finale in de Beker van België. Na de 1-7-zege op La Louvière in de vorige ronde wil paars-wit ook deze horde overwinnen, want de beker is een hoofddoel. Vincent Kompany zal daarom zijn sterkste elf de wei insturen.

Kristoffer Olsson krijgt straks rust. Majeed Ashimeru is zijn voor de hand liggende vervanger. Vooraan is het uitkijken of Kompany vasthoudt aan Francis Amuzu en Christian Kouamé. In tegenstelling tot Lior Refaelov konden zaterdag in Charleroi niet overtuigen.

Seraing versloeg in de vorige ronde STVV met 3-2 na verlengingen. Voormalig Anderlecht-speler Antoine Bernier, afgelopen weekend nog een hele wedstrijd op het veld, is een opvallende afwezige in de wedstrijdkern. Marius Mouandilmadji ontbreekt met een blessure.

De wedstrijd is straks rechtstreeks te volgen op VTM 2 en Club RTL.

Aftrap: 20u45
Stadion: Stade du Pairay
Scheidsrechter: Bert Put

: : : SERAING : : :

Mogelijke opstelling: Dietsch, Nadrani, Del Fabro, Boulenger, Sambu Mansoni, Cissé, Kilota, Poaty, Jallow, Maziz, Mikautadze
Invallers: Mignon, Galjé, Faye, D’Onofrio, Lahssaini, Pierrot, Sanogo

Geblesseerd: Mouandilmadji
Geschorst: Niemand
Gevaar voor gele schorsing: Niemand

: : : ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Van Crombrugge, Murillo, Magallan, Hoedt, Gomez, Cullen, Ashimeru, Amuzu, Refaelov, Zirkzee, Kouamé
Invallers: Coosemans, Verbruggen, Harwood-Bellis, Mykhaylichenko, Kana, Arnstad, Verschaeren, Ait El Hadj, Stroeykens

Geblesseerd: Delcroix, Lissens
Geschorst: Raman (2/3)
Gevaar voor gele schorsing: Niemand

Vorige jaren:

Geen data beschikbaar




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.