Anderlecht is de baas over Westerlo (video)

ZONDAG, 9 JANUARI 2022, 13:41 - TCV

WEDSTRIJDEN Anderlecht heeft in de eerste van twee oefenwedstrijden met 2-0 gewonnen van Westerlo, de leider uit 1B. Het verschil werd pas in de laatste tien minuten van de wedstrijd gemaakt, maar dat kwam vooral omdat Paars-wit heel wat kansen liet liggen.

Vooral Zirkzee en Raman misten een aantal goede kansen. Op minder dan tien minuten voor het einde opende Raman dan toch de score met een 'Nilis-doelpunt'. Vanop de hoek van het strafschopgebied mikte hij de bal erg mooi in de kruising met een plaatsbal. Net voor tijd maakte Verschaeren er 2-0 van na een vlotte combinatie met Mykhailichenko.