Kompany: "Ik voelde het aankomen"

MAANDAG, 17 JANUARI 2022, 10:12 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS De laatste tien minuten maakten weer het verschil tussen een en drie punten voor RSC Anderlecht. Het werd het eerste en als Vincent Kompany eerlijk is voelde hij het ook aankomen, er waren daarvoor wat teveel gemiste kansen. 

Anderlecht moet zich dus tevreden stellen met één punt in plaats van drie, de coach voelde het puntenverlies aankomen. "Die laatste tien minuten werd de dreiging van Standard groter en wij bleven teveel hangen bij de gemiste kansen. We hadden gewoon meer moeten doen, we moeten nu ook niet naar één speler kijken maar naar iedereen."

Het tegendoelpunt kwam er door een foutje van Sergio Gomez. "Hij was er van aangedaan, maar dat maakt nu eenmaal deel uit van het voetbal. Gomez is iemand die elke wedstrijd alles geeft. Dit was geen domme fout uit eigenbelang maar een eerlijke fout die kan gebeuren. Op naar de volgende wedstrijd."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.