Transfergeruchten: Charpentier en O'Riley

WOENSDAG, 19 JANUARI 2022, 20:48 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Volgens de website TuttoMercatoWeb heeft Anderlecht aan Frosinone gevraagd om aanvaller Gabriel Charpentier te huren tot het einde van het seizoen. Vanuit Engeland komen dan weer berichten over interesse in middenvelder Matt O'Riley.

Charpentier is een 22-jarige Fransman. Frosinone huurt hem dit seizoen van Genua en hij scoorde voor de club uit de Serie B al acht keer, waarvan zeven in de laatste acht duels. Anderlecht zou in Charpentier een vervanger zien voor Christian Kouamé die momenteel op de Africa Cup actief is. Anderlecht zou zich al gemeld hebben, maar Frosinone geeft Charpentier niet op. Hij is te beangrijk. De gesprekken zouden wel doorgaan.

Vanuit Engeland meldt Sky Sports dat Anderlecht één van de clubs is die interesse heeft/had in Matt O'Riley. Deze 21-jarige centrale middenvelder is een Fulham-product en ontbolsterde het voorbije anderhalf jaar helemaal bij MK Dons. Dit seizoen scoorde hij al zeven goals en gaf hij vijf assists. Anderlecht zal echter niet de nieuwe club van O'Riley worden. Hij staat op het punt om voor 1,5 miljoen pond te tekenen bij Celtic. Hij legde er al medische testen af. Ook Huddersfield Blackburn en Venezia toonden interesse.

Bron: Tuttomercatoweb
Sky Sportsanderlecht-online forum