"Oefenwedstrijd en beloftenwedstrijd goed verteerd"

VRIJDAG, 21 JANUARI 2022, 07:20 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES - INTERVIEWS Na een jaar vol blessures is Hannes Delcroix klaar om zich terug te vechten naar de A-kern, dat zegt papa Dominique Delcroix. De verdediger maakte minuten in een oefenwedstrijd en bij de beloften en heeft die goed verteerd. Mogelijk staat hij zondag opnieuw op het wedstrijdblad.

"Gelukkig is Hannes mentaal altijd al heel sterk geweest. Deze keer wist hij ook wat hem te wachten stond en de revalidatie was deze keer ook minder eenzaam. Bij zijn vorige blessure zal heel het land in lockdown", aldus vader Delcroix. "Hij is klaar voor het echte werk. Hij heeft keihard gewerkt en is ervan overtuigd dat zijn beide knieën sterker zijn. Hij heeft in ieder geval keihard gewerkt."

Op naar het WK in Qatar dan maar? "Het WK is nu wel het laatste waar Hannes mee bezig is. Eerst Anderlecht en zijn plek in de basis heroveren én vooral presteren. De rest zal dan wel volgen. Hij heeft in ieder geval heel veel goesting in 2022 dat nu aanvoelt als een nieuw hoofdstuk", aldus nog Dominique Delcroix.

Bron: HLN (Sven Van Londersele)anderlecht-online forum