Opstelling: Raman staat aan de aftrap

ZONDAG, 23 JANUARI 2022, 17:41 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN In tegenstelling tot vorige week start Raman aan de wedstrijd in plaats van Amuzu. Verder voert Kompany geen wijzigingen door. Kouamé vertoeft immers nog steeds met Ivoorkust op de Africa Cup.

Anderlecht kan een goede zaak doen in het klassement aangezien verschillende achtervolgers punten lieten liggen. Maar Mechelen is een van de verrassingen dit seizoen en zal de 7-2 pandoering in het Lotto Park nog niet zijn vergeten. Toen speelde het een goede eerste helft en werd het pas na rust overklast. Voor Mechelen is het de eerste wedstrijd van 2022. Vorige week weigerde het te spelen tegen OHL naar aanleiding van corona.

Opstelling KV Mechelen: Thoelen, Bijker, Wouters, Walsh, Hairemans, Druijf, Cuypers, Mrabti, Peyre, Vanlerberghe, Vinicius Souza
Invallers: Coucke, Kaya, Storm, Van Hecke, Van Hoorenbeeck, Paeshuyse, Shved

Opstelling Anderlecht: Van Crombrugge, Murillo, Magallan, Hoedt, Gomez, Cullen, Olsson, Refaelov, Verschaeren, Zirkzee, Raman
Invallers: Verbruggen, Coosemans, Debast, Delcroix, Mykhailichenko, Ashimeru, Sardella, Ait El Hadj, Amuzu, Stroeykens

Aftrap: 18:30 uur
Stadion: AFAS Stadion
Scheidsrechter: Jan Boterberg





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.