Guindo biedt excuses aan: "Het spijt me"

ZATERDAG, 29 JANUARI 2022, 20:32 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD In een bericht op Twitter heeft Mohamed Yaya Guindo zijn excuses aangeboden aan Anderlecht en de supporters voor de uithaal die hij eergisteren deed. Volgens Guindo voelde hij zich slecht en gefrustreerd omdat hij moet vertrekken zonder een kans te hebben gekregen bij de A-ploeg.

"Ik wil me excuseren bij mijn club en de supporters. Ik had zoiets nooit mogen schrijven op Twitter. Het spijt me echt", schrijft Yaya Guindo. "Ik houd van deze club (RSCA). Op zijn 16e heb ik aanbiedingen van grote clubs uit het buitenland geweigerd en bleef ik bij Anderlecht, omdat ik van Anderlecht houd en ik hier wilde slagen. God besliste anders. Het doet me pijn om te moeten vertrekken zonder mijn kans bij de eerste ploeg te hebben gekregen, zoals anderen die wel kregen."

"Ik wilde tonen dat ik me slecht voelde en dat ik gefrustreerd ben, maar ik deed dat op een slechte manier", gaat de 18-jarige spits verder. "Het spijt me echt. Mijn entourage, die erg ontgoocheld was om mijn uitlatingen, heeft me op de vingers getikt en ik heb mijn les geleerd. Ik heb een fout gemaakt en dat zal niet meer veranderen."

Yaya Guindo zegt wel dat hij Anderlecht voor altijd een warm hart zal toedragen. "Mauve un jour, mauve pour toujouers", zo sluit hij zijn boodschap af.

Het bericht waarin hij uithaalde naar de club, heeft hij alweer offline gehaald.
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.