Raman uit onvrede over rol van invaller: "Ik ben gefrustreerd"

ZONDAG, 30 JANUARI 2022, 18:09 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Christian Kouamé was nog maar twee dagen terug van de Africa Cup en mocht vanmiddag al starten. Benito Raman moest zo wederom tevreden zijn met een invalbeurt. Na afloop uitte de Belg zijn onvrede tegenover de pers. "Als het zo doorgaat tot het einde van het seizoen, heeft het geen zin om te blijven."

"Het is de coach die beslist wie mag starten, maar als je niet start, mag je ontgoocheld zijn. En dat gebeurt iets te vaak naar mijn zin. Ik denk dat iedereen wel ziet dat ik gefrustreerd ben", vertelde Raman na afloop van de topwedstrijd tegen Union. Raman vernam gisterenavond dat hij opnieuw op de bank zou beginnen. "Terecht of niet, je moet het accepteren. Als het blijft duren, begint het wel hard aan te komen."

Volgens Raman is het in zijn nadeel dat hij dit seizoen al vaak beslissend is geweest na een invalbeurt. "Na een bepaalde tijd wil je wel gewoon starten. Als vandaag iemand twee keer scoort, moet je gewoon zwijgen. Maar dat gebeurt niet. Nu, ik heb ook niet veel kansen gecreëerd, dus veel moet ik ook niet zeggen."

Wat nu? "Voor mij is dit niet aanvaardbaar. We zullen dit intern eens moeten bekijken met het management. Het is mijn bedoeling om hier nog even te zijn, maar als het zo doorgaat tot het einde van het seizoen, heeft het niet veel zin om te blijven."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.