Brandjes geblust

DONDERDAG, 3 FEBRUARI 2022, 07:40 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Er was nogal wat amino tijdens en na de wedstrijd tegen Union. Lior Refaelov en Wesley Hoedt stonden neus aan neus in de kleedkamer tijdens de rust. En Benito Raman liet na de wedstrijd meer dan zijn ongenoegen blijken over zijn invallersstatuut.

Vincent Kompany reageert, zoals we van hem gewoon zijn, nuchter en rustig op de incidenten. "Dat gebeurt denk ik wel eens bij alle teams. En het is een goed teken dat de boel op die manier eens op scherp wordt gezet. Dat ze achteraf ook zelf oplossen is de ideale manier om met de situatie om te gaan en dat is ook gebeurd."

"Toen Raman kwam wist ik dat er eens emoties gingen aan te pas komen", gaat de coach verder, "Ik kan begrip opbrengen voor zijn reactie, ik was ook zo als speler. En de zaken die gezegd worden in het heetst van de strijd zijn dikwijls een beetje overdreven. Raman heeft zich achteraf komen excuseren en dat kon ik ten zeerste appreciëren."

"Ik ga Benito ook niet afrekenen op zijn uithaal, ik kijk liever naar het hele seizoen. Hij geeft alles en toont veel inzet maar is nu eenmaal een emotioneel persoon. Maar dat zal mijn mening over hem niet veranderen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.