Ashimeru: "Het zijn moeilijke weken geweest"

DINSDAG, 8 FEBRUARI 2022, 11:21 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Kristoffer Olsson is geblesseerd dus mocht afgelopen zondag Majeed Ashimeru nog eens in de basis starten en dat deed hem meer dan deugd. Want hij heeft toe dat hij de afgelopen maanden diep heeft gezeten, zo diep dat hij zelfs afzegde voor de Africa Cup. 

Ashimeru laat meteen weten dat hij nog meer in zijn mars heeft dan wat hij zondag al mocht laten zien tegen Eupen, maar besluit ook meteen met de cliché woorden "de coach beslist". "Ik schik mij naar mijn rol, al wil iedereen natuurlijk spelen. Het zijn ook moeilijke weken geweest op de bank maar de concurrentie is dan ook groot. Ik voelde mij dan ook mentaal niet klaar om naar de Africa Cup te trekken. Ik wou mijn land 100% van mezelf geven en dat ging toen niet, ik voelde mij maar 50%."

"Mentaal gaat het ondertussen beter, ik hoop ook dat ik die lijn kan aanhouden. Mijn wedstrijd tegen Eupen was, denk ik, goed. Ik kreeg wel krampen maar dat is normaal nadat je zo weinig hebt gespeeld. Ik wil mij nu blijven bewijzen aan de coach en dat gaat nog altijd het beste als je aan de wedstrijd mag starten."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.