Bouchouari verlengt contract tot 2024

DINSDAG, 15 FEBRUARI 2022, 17:32 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD Mohamed Bouchouari heeft zijn lot twee jaar langer aan Anderlecht verbonden. De 21-jarige flankverdediger uit de U21-kern tekende vanmiddag een contractverlenging tot 2022. Bouchouari is een vaste waarde bij de beloften.

Bouchouari kwam in 2018 van Zulte Waregem naar Anderlecht. Eén jaar later vertrok hij alweer om te gaan voetballen bij Dudelange, waar Emilio Ferrera toen trainer was. Ferrera en Bouchouari hadden daarvoor bij Anderlecht samengewerkt. Bij Dudelage speelde Bouchouari elf competitiewedstrijden en twaalf duels in de Europa League, waarvan zes in de poulefase. Tegen FC Sevilla gaf hij zelfs een assist.

Na amper één jaar vertrok Bouchouari alweer bij Dudelange; ook Ferrera was er alweer weg. Na een half jaar zonder club, tekende de Marokkaanse Belg in de winter van vorig jaar opnieuw bij Anderlecht. Dit seizoen is de intussen 21-jarige Bouchouari een vaste waarde bij de U21. Aanvankelijk als rechtsback, de laatste weken steeds vaker als linksachter. 

Bouchouari ziet zijn inzet en progressie nu beloond met een nieuw contract. Hij is de volgende speler in de rij die er volgend seizoen in 1B bij zal zijn.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.