"Ik wil dat de titel aan Standard gegeven wordt"

WOENSDAG, 16 FEBRUARI 2022, 06:33 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Roland Duchâtelet schreeuwt al langer van de daken dat de er matchfixing was in het seizoen 2013-2014. RSC Anderlecht won toen de titel en de ex-voorzitter van Standard wil dat die titel nu aan Standard wordt gegeven want volgens hem zijn er nieuwe bewijzen omtrent omkoping van spelers. 

Duchâtelet geeft meteen mee dat hij niets heeft tegen het nieuwe bestuur van Anderlecht maar vooral het "oude bestuur" viseert. "Het zou zelfs mooi zijn moest het huidige bestuur meestappen in mijn klacht zodat er voor eens en altijd duidelijkheid komt. Zij weten ook niet wat er toen allemaal gebeurd is en het speelde toen ook allemaal in de kleedkamers."

Propere Handen

"Door de zaak Propere Handen zijn de tongen losgekomen en zijn er nieuwe bewijzen, genoeg om met zekerheid te kunnen zeggen dat die play-offs toen vervalst zijn. Het is hoog tijd dat deze zaak ernstig wordt genomen en dat de titel van toen aan Standard wordt gegeven."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.