"Hoop dat nummer 10 voor iedereen een positieve boost is"

ZATERDAG, 19 FEBRUARI 2022, 06:52 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Yari Verschaeren pronkt vanaf nu met rugnummer tien, hij kreeg het eerste exemplaar uit handen van ploeggenoot en vriend, Hannes Delcroix. Dat dat nummer extra druk meebrengt is niet het geval voor Verschaeren al beseft hij wel wat het nummer betekent op RSC Anderlecht. 

"Ik weet maar al te goed waar dat rugnummer op Anderlecht voor staat maar ik ga er mij geen extra druk voor opleggen. Het was de club die met het voorstel kwam ik heb zelf nooit om dat nummer gevraagd. Maar het is natuurlijk een eer om in het lijstje van de Anderlechtse nummers tien te staan. Ik hoop vooral dat het voor iedereen een positieve boost zal zijn", aldus Verschaeren. 

"Het blijft uiteindelijk maar een rugnummer hé, al besef ik dat ik al veel verder had moeten staan in mijn ontwikkeling. Twee zware enkelblessures beslisten daar anders over. Maar ik ben nog altijd maar twintig en mag dus eigenlijk al heel gelukkig zijn met wat ik bereikt heb. In heel die periode heb ik ook al wat meegemaakt, zo heb ik hier al ongeveer acht trainers zien passeren. En hebben we ook al een paar moeilijke periodes meegemaakt. Al ben ik zeker dat dat allemaal zaken zijn waar ik nu uit leer om mij in de toekomst verder te helpen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.