"Bezig met wat komt"

VRIJDAG, 25 FEBRUARI 2022, 14:23 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS RSC Anderlecht trekt morgenavond naar Den Dreef, geen gemakkelijke opdracht want paars-wit kon de laatste drie onderlinge confrontaties niet winnen. Maar Vincent Kompany kijkt zoals altijd vooruit en enkel de wedstrijd van morgen is van tel voor de coach. 

"Het verleden ligt achter ons, er is ook altijd wel iets gebeurd in die wedstrijden, maar ik ben nu vooral bezig met wat er komt", aldus Kompany, "Het zal wel eens lukken om die drie punten te pakken."

Als er één constante was de afgelopen weken was het de vervanging van Joshua Zirkzee rond het uur en dat heeft een logische verklaring volgens de coach. "We beschikken over een brede kern met één voor één spelers die getoond hebben dat ze het waard zijn om te spelen, alleen kan ik er maar elf opstellen. Op het uur een frisse speler brengen kan ook voor een andere dynamiek zorgen en hij heeft die speeltijd verdiend. We moeten als collectief blijven groeien."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.