"We hebben gewoon ook niet goed genoeg gespeeld" (Weijs)

ZONDAG, 27 FEBRUARI 2022, 09:24 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS T2 Willem Weijs nam na de wedstrijd het woord aangezien Kompany door zijn uitsluiting geen interview mocht geven. Weijs had het onder andere over de fase laat in de wedstrijd waarin zowel Murillo als Kompany met tweemaal geel werden weggestuurd.

De T2 beaamde dat die tweede gele kaart voor Murillo zeker kon getrokken worden. Kompany was zeer boos omdat net daarvoor een duidelijke fout van Dewaest op Raman niet was gefloten. Daardoor had Anderlecht een vrije trap kunnen krijgen op een goede positie. Lambrechts bevestigde trouwens op het einde van de wedstrijd dat hij die fase verkeerd had beoordeeld.

Weijs vond dat Kompany wel zeer snel een tweede gele kaart kreeg en dat de scheidsrechter daardoor eigenlijk even emotioneel reageerde. Al zei hij wel dat hij niet wist wat Kompany na de eerste kaart nog zei.

Weijs besloot dat het niet enkel aan de scheidsrechter lag dat er punten werden verloren, maar dat Anderlecht in de eerste plaats zelf beter had moeten spelen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.