"Deze wedstrijd leeft bij de supporters"

DONDERDAG, 3 MAART 2022, 06:19 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Het is vanavond erop of eronder in het Lotto Park, want deze wedstrijd is belangrijk voor iedereen. Het Lotto Park is uitverkocht, dat op zich zegt al genoeg. De boodschap is simpel, winnen, en dat zal geen gemakkelijke opdracht worden want ook Eupen heeft niets te verliezen. 

Alles kan in de beker, dat bewees AA Gent gisteren dat Club Brugge ging kloppen op Jan Breydel met 0-3, laat het een extra stimulans zijn voor Vincent Kompany en zijn troepen. Want het zal nodig zijn. Toch predikt de coach vooral rust. "Je mag niet met knikkende knieën naar elke match toegaan. Elke wedstrijd is belangrijk, die in de beker, maar ook die van zondag en die daarop. Al besef ik dat die vanavond vooral belangrijk is voor de club en de supporters. Het stadion is uitverkocht, dat op zich zegt al genoeg."

"Maar laat het duidelijk zijn, we gaan voor de winst met passioneel en geconcentreerd voetbal, dit is onze kans die we willen grijpen. We zullen in ieder geval de steun van de supporters hebben en dat helpt altijd."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.