"De beleving was perfect"

VRIJDAG, 4 MAART 2022, 09:15 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Een lachende Vincent Kompany die ook lof had voor de supporters die er een bruisend Lotto Park van maakten. Op het veld bleef zijn ploeg rustig bij de eerste tegentreffer. Genieten mag, maar maar voor even want zondag wacht de volgende belangrijke wedstrijd.

"Dit is fantastisch", was Kompany enthousiast na de overwinning, "En dat in een uitverkocht stadion, de beleving was perfect. Dit was een bekerwedstrijd op zijn best".

Maar de nuchterheid keerde ook weer snel terug bij de coach, een finale moet je ook nog winnen en AA Gent blijft ook een concurrent voor een plaatsje in de Champions' Play-off.
"Er wacht ons een sterke tegenstander in de finale, we moeten die wedstrijd spelen zoals vanavond. Rustig blijven en onze taken doen. Ik ben vooral blij dat mijn ploeg niet in paniek is geschoten na die vlugge tegengoal."

"De focus ligt nu alweer op zondag en de wedstrijd tegen Oostende, want ook die is belangrijk. Onze concentratie ligt nu opnieuw in de competitie waar er nog vijf belangrijke matchen zijn, die finale is voor later."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.