Dauda leidt Cartagena naar winst tegen leider Eibar (video)

ZONDAG, 6 MAART 2022, 22:22 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Mohammed Dauda is in bloedvorm. De Anderlecht-huurling scoorde vandaag voor Cartagena al zijn vijfde doelpunt sinds de jaarwisseling. En het was een belangrijke: Dauda zette tegen leider Eibar de 2-1-voorsprong op het bord. Cartagena won finaal met 4-1.

Dauda lijkt helemaal zijn draai gevonden te hebben bij Cartagena, dat zevende staat in de Spaanse tweede klasse. De 24-jarige spits scoorde in de laatste vier wedstrijden vier keer. Zijn teller staat intussen op zeven. Daarmee is hij de op één na beste schutter van zijn team. Enkel de 40-jarige Rubén Castro doet beter met 15 treffers.

Vanmiddag tegen leider Eibar zette Dauda in de 52e minuut zijn team op voorsprong. De Ghanees was bij de pinken toen na een hoekschop de bal voor zijn voeten belandde. In minuut 87 mocht Dauda gaan rusten. Na zijn vervanging diepten zijn maats de score nog uit tot 4-1.

Bekijk hier het doelpunt van Dauda vanaf minuut 1:17:08.