Speciale ontmoeting voor Sasha Kljestan

DINSDAG, 8 MAART 2022, 10:49 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Kljestan maakte deel uit van Anderlecht tussen 2010 en 2015 en werd driemaal kampioen met paars-wit. De nu 36-jarige Kljestan is nog actief en speelt voor LA Galaxy. Tijdens en vooral na de wedstrijd tegen Charlotte FC had hij een wel erg bijzondere ontmoeting.

Na de wedstrijd, die met 0-1 werd gewonnen door LA Galaxy, wisselde Kljestan van truitje met de jonge Chris Hegardt (20) van Charlotte. Tien jaar geleden beleefde Hegardt een zeer zware periode aangezien er leverkanker bij hem was vastgesteld. Toen hij in het ziekenhuis lag, kreeg hij bezoek van Kljestan en zijn vrouw. Kljestan overhandigde hem toen een truitje. Hegardts behandeling en transplantatie waren een succes en de jongen werd zelf een profvoetballer. Na de wedstrijd besloten de spelers dus om hun eerste ontmoeting nog eens over te doen, maar nu in totaal andere omstandigheden.

"Het moraal van het verhaal is gewoon om een goed persoon te zijn. Het kostte me niets om vriendelijk te zijn tegen hem en zijn familie", zei Kljestan over zijn bezoek aan het ziekenhuis destijds.
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.