Ashimeru: "Nog drie belangrijke wedstrijden"

ZONDAG, 13 MAART 2022, 21:05 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Majeed Ashimeru is misschien wel dé man in vorm momenteel bij Anderlecht. Wederom was hij bij de uitblinkers en met een fijnzinnige assist leidde hij de 1-0 in. "Dit was misschien wel mijn beste match voor Anderlecht", vertelde de Ghanees na afloop.

Sinds Ashimeru zes wedstrijden geleden in de ploeg kwam, won Anderlecht vijf keer en speelde het één keer gelijk. Hij scoorde één keer en gaf twee assists. Vandaag was hij ook betrokken bij beide doelpunten. "Toen ik Zirkzee zag lopen, wist ik waar ik de bal moet geven. En bij die strafschopfase wist ik  hoe Nainggolan de bal zou spelen", vertelde Ashimeru na afloop. "Maar uiteraard was deze winst vooral een collectieve prestatie."

Op de vraag of dit zijn beste wedstrijd voor Anderlecht was, antwoordde hij voorzichtig bevestigend. "Ik ben erg tevreden over mijn huidig niveau. Ik moet op dit elan verdergaan en geconcentreerd blijven. We zijn op de goede weg, maar kunnen nog beter en efficiënter. Volgende week tegen Gent wordt opnieuw belangrijk. We hebben nog niets in handen. In de kleedkamer vierden we de overwinning, maar we weten dat ons nog drie belangrijke wedstrijden wachten."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.