"Lekker om eindelijk te scoren in een topmatch"

DINSDAG, 15 MAART 2022, 08:06 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Joshua Zirkzee was gisterenavond te gast bij Extra Time. Hij keek er vooruit naar de volgende drie wedstrijden, over wat er na dit seizoen komt was de Nederlander stil. Op paasmaandag volgt de finale voor de Beker van België, maar eerst de volgende drie wedstrijden. 

"De overwinning tegen Antwerp heeft ons een boost gegeven, ik denk dat we nu vooral een goede spirit hebben. Ik ben heel blij met mijn doelpunt tegen Antwerp, ik had nog niet gescoord in een topmatch dus dat moest nu echt wel eens komen", aldus Zirkzee. 

"Er wachten ons nog drie belangrijke wedstrijden tegen Gent, Charleroi en Kortrijk voor de finale. De focus ligt dus daarop, dat zijn ook drie belangrijke finales waar we zeker nog punten moeten pakken."

Over zijn toekomst bleef de spits op de vlakte, liefst van al wil hij terug naar Bayern München om daar zijn kans te krijgen. Maar voorlopig is nog niets zeker. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.