Vanhaezebrouck: "Ik moet niemand meer iets laten zien"

ZATERDAG, 19 MAART 2022, 07:01 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Hein Vanhaezebrouck ziet zondag zijn ex-werkgever in de ogen, geen twijfel mogelijk dat hij erop gebrandt is om te winnen. Als hij nu terugkijkt op zijn passage is de conclusie dat hij er toenertijd vlugger had moeten vertrekken al heeft hij ook totaal geen spijt van zijn passage bij paars-wit.

"Ik wil altijd winnen, zondag tegen RSC Anderlecht zal niet anders zijn. Ze hebben meer kwaliteiten aan de bal maar of het ook de betere ploeg is valt af te wachten. Maar waar ze nu staan is volledig hun verdienste, dat hebben ze zelf afgedwonen", aldus Vanhaezebrouck.

Passage bij paars-wit

Had ik toen geweten wat ik nu weet, ik had nooit getekend, het stormde er toen voortdurend, vooral met die verkoop die een maand nadat ik tekende gebeurde. Sindsdien let ik wel beter op de keuzes die ik maak. Maar toch weet je eigenlijk nooit. Of dat een drive is om te winnen ? Ik wil altijd winnen en ik moet niemand meer iets laten zien."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.