Ghana meldt blessure Ashimeru

WOENSDAG, 23 MAART 2022, 09:30 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES In een bericht op de website van de Ghanese voetbalbond lezen we dat Majeed Ashimeru moet afhaken voor de interlands tegen Nigeria door een blessure. Het bericht zorgt voor heel wat controverse in Ghana.

Er heerst de nodige onduidelijkheid over de situatie van Ashimeru. De Ghanese bond schrijft op haar website dat hij er niet bij is door een blessure. Ashimeru zou een tik op de enkel gekregen hebben. Ghanese Journalisten melden dan weer dat Ashimeru niet op de finale lijst stond en enkel stand-by was. 

De Ghanese website 3News vernam in de entourage van Ashimeru dat hij niet geblesseerd zou zijn.

GhanaSoccerNet tot slot komt met nieuws dat het bericht van de voetbalbond bevestigt. De website zegt een mail te hebben gezien van Anderlecht aan de Ghanese voetbalbond. In die mail meldt paars-wit dat Ashimeru aan het einde van de partij tegen Gent zijn enkel omsloeg. De mail is ondertekend door professor dr. Luc Vanden Bossche. Volgens Vanden Bossche kan Ashimeru momenteel niet trainen en zullen deze week de nodige onderzoeken worden uitgevoerd.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.