Geen topdag voor de Anderlecht-Duivels

ZATERDAG, 26 MAART 2022, 20:50 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Zowel onze nationale U17, U19 als de A-ploeg kwamen vandaag in actie Bij alle drie zaten er Anderlecht-spelers in de selectie. Van de vier kwam enkel Mario Stroeykens in actie.

De Belgische U19 speelden 2-2 gelijk tegen Duitsland. Mario Stroeykens begon in de basis, maar werd na 57 minuten gewisseld bij een 0-2-achterstand. Alonzo Engwanda bleef op de bank. Als België naar het EK wil, moet het dinsdag winnen tegen Italië.

De nationale U17 verloren met 1-0 van Spanje. EnockAgyei kwam niet aan spelen toe. Als België dinsdag tegen Bosnië-Herzegovina wint, mag het naar het EK. Bij een gelijkspel moet het hopen dat er andere tweedes nog slechter doen.

Ook Yari Verschaeren bleef de hele wedstrijd langs de zijlijn toekijken. Hij zag de grote Duivels 2-2 gelijkspelen tegen Ierland in een oefenduel. Bij Ierland speelde Josh Cullen wel de hele wedstrijd.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.