Gomez: "Gefocust op de laatste maanden van het seizoen"

WOENSDAG, 30 MAART 2022, 13:46 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Sergio Gomez maakte de afgelopen dagen het mooie weer bij de Spaanse U21, dat zich ook wist te plaatsen voor het EK -21 in 2023. De Spanjaard is tevreden over zijn prestatie maar wil nog niet te ver kijken in de toekomst: "Nu focussen op de laatste maanden van het seizoen met RSC Anderlecht".

Gomez zorgde niet alleen voor assists in de afgelopen twee wedstrijden met de Spaanse beloften, hij scoorde ook. "Ik ben heel blij dat ik het team heb kunnen helpen met mijn assists en goal. Goed voor het vertrouwen van de ploeg ook om ons te kunnen kwalificeren."

De Spanjaard keert na zijn nationale verplichtingen terug naar RSC Anderlecht waar hij nog 2025 onder contract ligt. Ver vooruit kijken wil hij niet. "Ik focus mij nu op de laatste maanden van het seizoen en probeer mijn kansen te pakken. Terugkeren naar FC Barcelona ? Niemand heeft een glazen bol maar het was er acht jaar mijn thuis, het zou dus niet erg zijn om terug te keren."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.