Hassan: "Ik hoop met heel mijn hart dat Anderlecht wint"

VRIJDAG, 15 APRIL 2022, 09:12 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Omstreeks 18 uur op 18 mei 2008, Ahmed Hassan mag de Beker van België in de lucht steken na de gewonnen finale tegen KAA Gent. Het is meteen ook het afscheid van de Egyptenaar van het Belgisch voetbal en ook voorlopig de laatste gewonnen Beker voor de club. 

"Ik heb zelden een trofee zo hard gevierd als toen. In die twee seizoenen ben ik echt verliefd geworden op de club, een band voor het leven", mijmert Hassan over zijn tijd in Brussel, "Die gewonnen beker toen is voor mij het symbool van mijn tijd bij de club".

Hassan kijkt er naar uit om nog eens een wedstrijd van Anderlecht bij te wonen, die van maandag zal het echter nog niet zijn, ook in zijn thuisland is Hassan een druk bezet man. Maar dat ze op zijn steun kunnen rekenen is zeker. "Ik hoop met heel mijn hart dat Anderlecht wint. Ondanks de moeilijke jaren die ze kennen behoren ze nog altijd aan de top. Een trofee zou hen definitief herlanceren."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.