Hoedt: "Gent die laatste klap niet kunnen geven"

MAANDAG, 18 APRIL 2022, 22:05 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Een gemiste kans Dat gevoel kwam naar voor uit het interview dat Wesley Hoedt meteen na afloop gaf. "Gent had inderdaad wat kansen, maar het laatste halfuur hebben ze niet veel gedaan en waren ze KO. Wij konden hen alleen niet die laatste klap geven", vond de Nederlander.

"Dit is heel jammer", begon Hoedt voor de Sporza-microfoon. "Ik denk dat het een gelijkopgaande partij was tussen twee ploegen die wilden voetballen. Het bleek een slijtageslag waar wij aan het korste eind trekken. We moeten laten zien dat we beter kunnen dan dit."

"Gent had de betere kansen, maar was niet supergevaarlijk. Op het einde was er nog wel die scrimage. We brachten gewoon te weinig om Gent echt pijn te doen. Ik denk dat wij de angel misten om hen echt pijn te doen. In het laatste halfuur hebben we hen in leven gelaten."

Dat Anderlecht verloor, vond Hoedt dan ook erg bitter. "Je speelt een finale om ze te winnen. Maar we zijn op de goede weg. Nu moeten we snel recupereren en in de Champions' play-offs alles geven. We hebben nog Europees voetbal veilig te stellen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.