Vandenhaute: "Iedereen is bijzonder ontgoocheld"

DINSDAG, 19 APRIL 2022, 22:18 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Na afloop van de bekerfinale sprak Anderlecht-voorzitter Wouter Vandenhaute zijn felicitaties uit voor AA Gent. Over de prestatie van zijn eigen ploeg was hij ontgoocheld. "Ik denk dat we geen goede wedstrijd hebben gespeeld", aldus de voorzitter.

"Ik moet AA Gent feliciteren met de Beker. Je kan niet zeggen dat hun zege onverdiend is", aldus Vandenhaute. "Wij waren veel te nerveus en waren duidelijk onder de indruk van de omstandigheden. We hadden hier allemaal zo naar uitgekeken. De hele club hoopte op een eerste trofee in vijf jaar. Iedereen is dan ook erg ontgoocheld."

Vandaag genoten de spelers van een dag verlof. Vanaf morgen gaat de blik op het nieuwe doel: een Europees ticket via de Champions' Play-offs. "We moeten de kopjes even leegmaken, dit doorspoelen en de knop omdraaien. We willen graag een Europees ticket en een volwaardige Europese campagne", zo besluit de voorzitter.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.