Kompany reageert op geruchten Burnley: "Hoort bij het wereldje"

ZATERDAG, 30 APRIL 2022, 11:37 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Op zijn persconferentie in de aanloop naar de wedstrijd van morgen tegen Club Brugge reageerde Vincent Kompany op het bericht in The Telegraph dat hij in de belangstelling van Burnley zou staan. "Zeker na de match op Union heb ik niet de pretentie om te laten uitschijnen dat ik in de belangstelling van veel clubs sta."

"Eindelijk zijn er eens geruchten. In dit wereldje moet je af en toe namen droppen om de boel draaiende te houden", lachte Kompany toen hij de vraag kreeg. "Maar ik ga er niet op reageren. De focus ligt op zondag."

Volgens Kompany horen geruchten bij de voetbalwereld, maar ze ontkennen deed hij niet. "Ik ben nu twee jaar coach. Het is niet abnormaal dat mensen eens bellen of infomeren." Naar eigen zeggen houdt hij veel dingen privé en zijn er rond hem meestal niet veel geruchten. "Vorige week was ik in Engeland om een prijs in ontvangst te nemen. Misschien begint mijn naam daarom te vallen?" 

Volgens Kompany gaat hij zich niet bezighouden met de interesse en telt enkel Anderlecht. "Zeker als we volgend seizoen een nog betere ploeg kunnen uitbouwen. Als ik mijn contract bij Anderlecht kan uitdoen, heel graag." Kompany zou bij Anderlecht een contract tot medio 2024 hebben.



anderlecht-online forum