Vol voor verlengd verblijf Zirkzee

DINSDAG, 10 MEI 2022, 07:32 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De kans dat Christian Kouamé volgend seizoen nog in het Lotto Park speelt, is onbestaande. Er is wel hoop voor Joshua Zirkzee en RSC Anderlecht wil daar dan ook vol voor gaan. Zirkzee moet dan ook zelf bij moederclub Bayern erop aandringen om hem nog een jaar uit te lenen.

Zirkzee, Raman, Stroeykens, dat zien ze bij Anderlecht als hun ideaal spitsentrio, maar dan moet er dus eerst werk gemaakt worden om Zirkzee nog een seizoen te huren. Anderzijds zijn ook de onderhandelingen bezig met Stroeykens over een contractverlenging, maar die wil eerst garantie op meer speelminuten.

Feit is dat Zirkzee zich goed voelt in Brussel ook met Stroeykens heeft hij een goede band, dat bewijzen de beelden na de gewonnen bekerfinale van de U21 waar Zirkzee trots rondliep met een truitje van Stroeykens. 

Maar een verlengd verblijf is nog niet binnen, er zal nog wat weg en weer moeten onderhandeld worden. Zirkzee zelf praat ondertussen met Bayern over een contractverlenging en hopelijk pleit hij dan ook voor een verlengde uitleenbeurt bij RSC Anderlecht.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.