Geen interlands voor Verschaeren en Delcroix

WOENSDAG, 18 MEI 2022, 20:08 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES De naam van Yari Verschaeren viel vandaag niet toen Roberto Martinez en Jacky Mathijssen hun selecties bekend maakten voor de Rode Duivels en de U21. Wellicht werd ervoor geopteerd om de kleine, maar vervelende blessure waarmee hij sukkelt rust te gunnen.

Bij Anderlecht is Verschaeren de voorbije weken bankzitter. Niet omdat zijn prestaties er niet waren, wel omdat hij al een tijd sukkelt met de lies. Om die reden zal hij wellicht ook niet opgeroepen zijn. De selectie van de Rode Duivels had hij wellicht niet gehaald, maar bij de U21 zou hij in normale omstandigheden zeker geselecteerd zijn.

Ook Hannes Delcroix kan maandag aan zijn vakantie beginnen. De verdediger loopt erg in het oog bij bondscoach Martinez, maar gezien zijn blessureverleden dit seizoen wil Martinez niets overhaasten. "Delcroix moet zich net als Jérémy Doku klaarstomen voor volgend seizoen", zei de bondscoach.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.