Arnstad verlengt contract bij Anderlecht

MAANDAG, 23 MEI 2022, 16:17 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De deal is rond: Kristian Arnstad heeft zijn contract bij Anderlecht verlengd. De 18-jarige Noor, die nog vastlag tot medio volgend jaar, heeft zijn overeenkomst met twee jaar verlengd tot midden 2025. "Kristian begrijpt dat deze club de perfecte plek is om zijn potentieel te realiseren.”

"De manier waarop Kristian op zo'n jonge leeftijd de overstap vanuit Noorwegen heeft gemaakt, geeft blijk van een enorme maturiteit", vertelt CEO Peter Verbeke. "Dat zie je ook op het veld. Hij koppelt agressiviteit en grinta aan spelintelligentie en technisch vermogen, wat een zeldzame combinatie is. Kristian heeft een erg groot potentieel en hij begrijpt ook dat deze club de perfecte plek is om dat potentieel te realiseren."

"Ik kwam hier op jonge leeftijd in een nieuwe stad terecht”, zegt Arnstad. “Nieuwe club, nieuwe omgeving, nieuwe vrienden: dat was niet altijd gemakkelijk. Maar ik ben van deze club en van onze kleuren gaan houden. Dit is waar ik nu thuis ben. En ik kijk uit naar de toekomst.”

Bron: RSCA.beanderlecht-online forum