Mazzu wil eigen assistenten meebrengen

VRIJDAG, 27 MEI 2022, 09:36 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De gesprekken tussen Anderlecht en Felice Mazzu zijn gestart. De coach van Union geniet echter ook interesse uit Frankrijk en Italië, maar van die concurrentie zou Anderlecht niet wakker moeten liggen. Een groter twistpunt vormt de wens van Mazzu om zijn vertrouwde staff mee te brengen.

Maandag ontkende Mazzu nog dat hij onderhandelde met andere clubs. "Ik zweer het op mijn vader”, zo zei hij op het Gala van de Profvoetballer van het Jaar, waar hij de trofee van beste coach won. Bij Union waren ze er dinsdag nog zeker van dat Mazzu zijn contract zou verlengen. Maar dat is nu anders. Woensdag gaf Mazzu aan dat een andere club zich gemeld had. "We zijn zeker dat het om Anderlecht gaat", zegt Union-CEO Philippe Bormans.

Volgens de kranten is het zo goed als zeker dat Mazzu naar Anderlecht trekt. Clubs uit Frankrijk en Italië tonen ook interesse, maar familieman Mazzu zou liefst in België blijven. Dichtbij zijn vader die onlangs weduwnaar werd. 

Mazzu wil wel zijn hele staf meenemen naar Anderlecht. Het gaat om T2 Karel Geraerts, keeperstrainer Laurent Deraedt, conditietrainer Thibaut Meyer en videoanalyst Sandro Salamone. In dat geval moet Anderlecht heel wat van zijn huidige assistenten ontslaan. 
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.