'Anderlecht wil 5 miljoen euro bieden voor spits Charpentier'

VRIJDAG, 27 MEI 2022, 20:28 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De Franse website Footmercato meldt dat Anderlecht en Club Brugge allebei hun zinnen gezet hebben op Gabriel Charpentier. Beide clubs zouden vijf miljoen euro willen bieden om de Fransman over te nemen van FC Genua.

Genua verhuurde Charpentier vorig seizoen aan Frosinone in de Serie B. In 21 wedstrijden, waarvan slechts de helft als titularis, scoorde hij tien keer en gaf hij twee assists. Bij Genua heeft hij nog een contract voor één seizoen en daarom wil de club hem verkopen. De vraagprijs zou vijf miljoen euro bedragen, een bedrag dat zowel Club als Anderlecht zou willen neertellen, klinkt het.

Volgens Footmercato zou Charpentier echter liefst in de Serie A aan de slag gaan. Is deze berichtgeving, die ook enkele maanden geleden al opdook, dan misschien een luchtballonnetje van zijn makelaar om de Fransman in de schijnwerpers te zetten van Italiaanse clubs? Het zou zomaar kunnen ...



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.