Officieel: Angulo is een Anderlecht-speler

DINSDAG, 21 JUNI 2022, 20:06 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Anderlecht heeft vanavond zijn tweede zomertransfer officieel bekrachtigd. De 19-jarige Ecuadoriaan Nilsson Angulo tekent een contract voor vijf seizoenen. "Deze stap naar Anderlecht is een droom", zo vertelt hij. "Ook in Ecuador staat Anderlecht bekend als een grote club."

"Ik heb niet getwijfeld toen deze kans kwam", zegt Angulo op rsca.be. "Wat supporters van mij mogen verwachten? Ik denk dat ik het verschil kan maken met mijn dribbels in een 1-tegen-1-situatie, maar ik kijk er vooral naar uit om nog veel te leren van mijn ploeggenoten en van de staf hier.”

Volgens CEO Peter Verbeke kan de nieuwste aanwinst op verschillende posities uit de voeten. "Hij kan als aanvaller spelen, maar ook als winger of wingback", aldus Verbeke. "We volgen Nilson al een hele tijd en het was duidelijk dat hij wedstrijd na wedstrijd progressie boekte. Hij is uiteraard nog jong en zal wat tijd nodig hebben om zich aan te passen, maar met zijn goede dribbel kan hij toch al snel van waarde zijn voor het team.”

Angulo krijgt rugnummer 32.

 Bron: rsca.beanderlecht-online forum