Oefenmatch tegen Roda verplaatst naar Neerpede

DONDERDAG, 30 JUNI 2022, 15:29 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN De oefenwedstrijd tegen Roda JC zal dan toch doorgaan. De wedstrijd, die door de Nederlandse autoriteiten gisteren werd verboden, zal nu gespeeld worden in het oefencentrum van Anderlecht te Neerpede. Anderlecht bevestigde vandaag ook twee andere oefenduels.

Voor de wedstrijd tegen Roda JC is er geen publiek welkom. Ze is wel rechtstreeks te bekijken op Mauve TV.

Van woensdag 6 tot en met dinsdag 12 juli trekt Anderlecht op oefenkamp naar Horst in Nederland. Daar zal de club oefenen tegen FC Nordsjaelland en Helmond Sport. Tegen FC Nordsjaelland speelt Anderlecht op zaterdag 9 juli twee wedstrijden, om 14 en om 16 uur. De partij tegen Helmond Sport vindt plaats op 12 juli om 11 uur.

Anderlecht zal op 12 juli dus wel degelijk tegen Helmond Sport spelen en niet tegen Almere City. De wedstrijd tegen Helmond was eerst geschrapt en vervangen door een tegen Almere. Nu staat de partij tegen Helmond dus toch op de kalender en meldt Almere dat hun oefenduel tegen Anderlecht is geannuleerd. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.