Bericht over Sène en Anderlecht klopt niet

DINSDAG, 5 JULI 2022, 09:46 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De Zwitserse krant Blich pakte gisterenavond uit met het nieuws dat spits Kaly Sène op het punt zou staan om naar Anderlecht te verhuizen. Tal van Belgische websites namen vanmorgen dat bericht over. Intussen corrigeerde Blich zichzelf: Sène zou wel degelijk naar België verhuizen, maar niet naar Anderlecht.

Eind april raakte bekend dat Anderlecht interesse toonde in Sène, vorig seizoen topschutter bij Grasshoppers en eigendom van FC Basel. Gisterenavond publiceerde Blich dat de 20-jarige spits op het punt stond om voor 2,5 miljoen euro naar Anderlecht te verhuizen. De journalist in kwestie maakte hierover ook een post op Twitter. Op basis van die post schrijven heel wat Belgische sites nu dat Sène naar Anderlecht komt.

Wie echter wat verder doorzoekt, zoals wij deden, op de website van Blich gaat lezen, ziet daar volgend addendum staan bij het transferbericht over Séne: "In een eerste versie van dit bericht stond dat Sène zou overstappen naar Anderlecht. Maar dat is niet het geval. De 21-jarige verhuist naar België, maar het is nog niet bekend naar welke club."



anderlecht-online forum