Anderlecht wint ook tweede match tegen Nordsjælland

ZATERDAG, 9 JULI 2022, 19:14 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Ook de tweede oefenpartij van de dag tegen Nordsjælland werd door Anderlecht gewonnen. 0-1 werd het. Mario Stroeykens scoorde in de 77e minuut na een interceptie door Adrien Trebel.

In de tweede wedstrijd van de dag liep het stroever. Centraal achterin maakte Sadiki wel een sterke indruk. Ook Esposito toonde zich. Hij liet zich goed betrekken in het samenspel en zag een bal uiteen spatten op de paal. 

De inbreng van Ashimeru, zijn eerste minuten sinds de bekerfinale, liet Anderlecht na de pauze beter draaien. Ook Colassin bracht extra schwung. Kan hij zich opnieuw op het voorplan spelen? Een klein kwartier voor tijd viel dan toch het doelpunt. Trebel veroverde de bal en bediende Colassin. Die vond Stroeykens en de jonge spits faalde niet. 

Score: 1-0
Doelpunten: 78' Stroeykens (1-0)

Anderlecht: Coosemans (23' Wellenreuther (73' Vanhoutte)), Sardella, Sadiki, Delcroix, Murillo, Trebel, Arnstad, Ait El Hadj (46' Ashimeru), Angulo (65' Duranville), Bundu (46' Colassin), Esposito (65' Stroeykens)

FC Nordsjaelland begon met: Gülstorff, Lykkegaard, Jensen-Abbew, Marxen, Dorgeles, Bidstrup, Walta, Schjelderup, Stjopin, Francis, Munck
Invallers: Ogura, Svensson, Barslund, Coulibaly, Antman, AgneroNieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.