Raman: "Voorbereiding is intensiever"

MAANDAG, 11 JULI 2022, 16:17 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Benito Raman is één van de spelers die op meer speeltijd hoopt onder de nieuwe coach. In het Waalse La Dernière Heure spreekt hij zich uit over de nieuwe wind: "De voorbereiding is veel intensiever dan vorig jaar, maar de groep lijkt er goed mee overweg te kunnen. Via Peter Verbeke vernam ik trouwens ook dat Mazzu op me rekent."

Raman kwam eigenlijk naar Anderlecht om veel speelminuten te maken, maar sinds december vorig jaar fungeerde hij eerder als joker. "Het gevolg van een tactische keuze van Kompany", klinkt het. "Toch was ik uiteraard teleurgesteld."

Met nog een bijkomende aanvaller onderweg, kan zomaar hetzelfde gebeuren dit seizoen. "Maar ik zal vechten voor mijn plaats. Ik heb ook geen spijt van mijn keuze voor Anderlecht. Het wordt trouwens hoog tijd dat paars-wit nog eens een prijs pakt. De jonge groep mag daarvoor niet als excuus dienen. Het enige wat deze groep misschien mist, is leepheid", besluit hij.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.