Musonda: "Geen andere Belgische club dan Anderlecht"

DINSDAG, 12 JULI 2022, 09:56 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Gooit Charly Musonda een lijntje uit richting Anderlecht om terug te keren? Op Instagram vertelt hij dat hij nooit de bedoeling had om zich aan te sluiten bij Zulte Waregem. "Ik zag mezelf nooit terugkeren (naar België, red.), daarvoor is mijn liefde voor mijn oude club Anderlecht te groot."

Musonda trainde begin juni even mee met Zulte Waregem, maar na een tijdje stopte dat. Dat zorgde voor heel wat speculatie. "Ik ging bij Waregem meetrainen omdat zij enkele weken vroeger begonnen dan andere teams. Dat gaf me de kans om twee weken in groep te trainen in plaats van alleen", zo verklaart hij zijn aanwezigheid aan de Gaverbeek. "Er is nooit sprake geweest van een officieel contract of proef. Ik zag mezelf nooit terugkeren (naar België, red.), daarvoor is mijn liefde voor mijn oude club Anderlecht te groot."

Waarom vertrok Musonda dan na een week? "Ik voelde een beetje pijn in mijn linkervoet en koos ervoor om geen risico's te nemen omdat ik momenteel met enkele teams in gesprek ben. De beste optie was daarom om een stap terug te zetten en me te laten verzorgen zodat ik klaar zou zijn voor mijn volgende uitdaging."

 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.