Union: "Je verwacht meer klasse van Anderlecht"

DONDERDAG, 14 JULI 2022, 08:51 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS In Het Laatste Nieuws komt Union-CEO Philippe Bormans vandaag nog eens terug op het vertrek van Felice Mazzu naar Anderlecht. "We zijn nog altijd zeer teleurgesteld in Anderlecht", zo vertelt hij. "Ajax heeft betaald voor Schreuder en Genk voor Vrancken. Daar golden dezelfde regels."

"We gunden Felice die stap, maar raakten er met Anderlecht niet uit. We hadden nochtans recht op een som", zo vertelt Bormans. "Als je de coach van je buren op die manier wil weghalen om 100.000 euro te besparen ... Van Anderlecht verwacht je meer klasse. Met Felice zijn assistenten, die mee naar Anderlecht gaan, waren we er op een half uur uit."

En dus zal de rechtbank nu moeten oordelen. De procedure die loopt richt zich tegen Mazzu omdat die zijn ontslag indiende. "Het is nu een zaak tegen Felice en dat is jammer", aldus Bormans, die dus vooral Anderlecht viseert. "Ik heb Felice nog gehoord, maar die zei dat het buiten hem om ging."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.