Wat als, je je abonnement niet tijdig ontvangt

DONDERDAG, 21 JULI 2022, 06:56 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE RSC Anderlecht deed vorige maandag alle abonnementen op de post. Sommige supporters hebben hun abonnement ondertussen ook ontvangen, alleen kan het zijn dat sommige abonnementen later in de bus vallen, dan kan je toch nog naar de wedstrijd van komende zondag. 

De abonnementen werden heel laat verstuurd, reken daarbij dat het feestdag is vandaag. De kans bestaat dus dat je je abonnement niet tijdig ontvangt. Dan zijn er volgende oplossingen. 

  • Jouw abonnement is vanaf nu ook beschikbaar met een QR code in de app. Open de app en log in met het account waarop het abonnement staat. Ga vervolgens naar ‘mijn tickets', hier vind je de QR code voor de match tegen KV Oostende terug. Zorg dat er geen barsten in het scherm van je gsm zitten, want dit kan het scannen verhinderen.
  • Ga naar Ticketing.rsca.be en log in. Klik vervolgens door naar 'mijn account'. Onder ‘kaarten' klik je door naar jouw abonnement. Op deze pagina vind je een paarse knop met ‘verstuur E-ticket voor mobiel'. Klik hierop, geef je GSM-nummer in en klik op ‘verstuur SMS'. Je ontvangt nu een SMS met het een link naar je ticket. Open deze link en scan je ticket aan het stadion. Zorg dat er geen barsten in het scherm van je gsm zitten, want dit kan het scannen verhinderen.


Bron: rsca.beanderlecht-online forum