RSC Anderlecht keert terug naar Mercedes

VRIJDAG, 22 JULI 2022, 09:55 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Zeven jaar geleden ruilde RSC Anderlecht Mercedes in voor Audi, nu maakt het die beweging in de omgekeerde richting. De komende vier jaar wordt Mercedes-Benz Eurostar 2000 de officiële partner van de club. 

De club wil de komende jaren vooral blijven inzetten op de vergroening van het wagenpark met elektriche en hybride wagens. "Met Eurostar 2000 kiest RSC Anderlecht voor een langdurig partnership gestoeld op kwaliteit én duurzaamheid. De Duitse autobouwer heeft al een gamma aan premium hybride wagens, maar schreef daarnaast ook een veelbelovende electrification roadmap uit waarmee de vloot van Sporting op korte termijn volledig uit elektrische wagens kan bestaan."

“De waarden van RSC Anderlecht en Eurostar 2000 vloeien naadloos in elkaar over: klasse, performance, innovatie en kwaliteit vormen de basis van deze samenwerking. Eurostar 2000, verkozen tot beste Mercedes-Benz dealer van België, zal RSC Anderlecht bijstaan in de optimalisatie van de vloot en de club helpen om ook op vlak van mobiliteit klaar te maken voor de toekomst", aldus Glenn Detruyer, eigenaar van Eurostar 2000.



anderlecht-online forum